Sayfalar

 



Tanıtım 


'Yanacağını bile bile ateşe yürür müydün?''


Aşk mı? Ateş Ataman’a göre sadece aptal bir duyguydu?


Evlilik mi? Hayatının sonuna kadar bekâr kalabilirdi.


Beklediği kişi mi? Elbette onun küçük planının bir parçası olacak kız bir başkasıydı. Ama yanlışlıkla odasına giren kişi Derin’di.


Fakat Derin, erkeklerle ilgili bir liste yapıyor olsaydı, Ateş Ataman’ın adını kesinlikle o listenin en başına yazar ve üzerini de kırmızı kalemle işaretleyerek “Asla Yaklaşma!” yazardı.


Ve yanlış zamanda belki de en doğru yerde olan Derin’den sonra artık hiçbir şey ne Ateş ne de Derin için eskisi gibi olmayacaktı!


📚 Yine çerezlik ortalama türde diyeceğim bir kitaptı, bu aralar hep böyle denk geliyor :) Kitabımızda iki çift vardı Derin ve Ateş ile Pınar ve Melih, bence Pınar ve Melih çok gereksiz bir çifti, özellikle Pınar karakterini sevemedim, zira çok sahte ve şıpsevdi birisiydi, açıkçası bu ikilinin aşkları da çok zorlama geldi bana, diğer çift bir nebze daha iyiydi..... 


Derin ve Ateş'in yanlış anlamalarla başlayan tanışmaları, akabinde birbirlerinden etkilenmeleri fakat hislerini bir türlü itiraf edemeyip sürekli kavga etmeleri, diğer yanda Ateşin arkadaşı Melih ile Derin'in arkadaşı Pınar'ın aralarında bir şeylerin başlaması derken çiftlerin aşkları, kavgaları, kıskançlıkları üzerinden giden klasik bir kurguydu.... 📚


https://www.instagram.com/p/B-SYQdvneME/?utm_medium=share_sheet




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder