Sayfalar

ANKA MİSALİ - YORUM




Tanıtım

Ailesinin acımasızca katledilmesinin ardından hayatın en acımasız yüzüyle tanışarak büyüyen Cesur, intikam duygusu sayesinde küllerinden yeniden doğar. Ailesinin katili öldüğü için intikam ateşini hiçbir zaman tam olarak söndüremeyecek olması onu daha duygusuz, sert, soğuk ve tehlikeli bir adama dönüştürmüştür. Anne ve babasının biricik kızları Asya, zenginlik içinde güzel bir hayata sahipken, tesadüfen ailesi ile ilgili öyle bir sırrı öğrenir ki her şeyi bir kalemde silip kendine sıfırdan bir hayat kurmaya karar verir.

Aşk, ailesinin katledilmesinin ardından tüm duyguları ölmüş bir adamı hayata döndürebilecek ve nefret dolu kalbini iyileştirecek kadar güçlü bir ilaç mıdır? Peki tesadüfen bir araya gelip birbirlerine âşık olan Asya ve Cesur, hayatlarını alt üst edecek kadar büyük bir sırrın yükünü taşıyıp bu büyük sınavdan geçebilecekler midir? Cesur ve Asya’nın hikâyesinde aşkın etkilerini kimi zaman heyecan, kimi zaman mutluluk, kimi zamansa üzüntü içinde okuyacaksınız…



Yazarı: Hilal İpek
Yayınevi: Cinius Yayınları
Sayfa Sayısı: 301

Goodreads Puanı:



Yorumum

Güzel bir kitap okudum, bir iki yer dışında gayet iyiydi :)

Asya, benim nadir sevdiğim kadın karakterlerden biri oldu, üniv. yeni kazanmış mimar adayı bir genç kız, zengin ve görünüşte onu seven bir ailesi var, ama bir gün babasının yaptığı bir telefon konuşmasına şahit oluyor ve tüm zenginliği elinin tersiyle itiyor, zira babasının yıllar önce başka bir ailenin hayatını yok ettiğini öğreniyor, ailesini, evini terk ediyor ve hem çalışıp hem okumaya başlıyor, zor oluyor tabi ama o güçlü bir kız, ah bir de babasının yaptıklarının vicdan yükünü, geceleri gördüğü kabuslarda taşımasa ve çektiği uykusuzluklar son bulsa, hayatı biraz daha kolay olacak :(

Gelelim Cesur efendiye,  gerçekten zor bir adam, inanılmaz öfkeli, anı anına uymayan biri, sürekli intikam almak, yok etmek arzusuyla yanıyor ve yakıyor, Asya ortak bir tanıdıkları olan Emine abla sayesinde Cesur'un evine çalışmak için adım attığında, artık onun himayesine girdiğini ve o evden asla çıkışı olmayacağının farkında değil tabi :)

Finale doğru ortaya çıkan gerçekler var ki bir tanesi beni çok üzdü, Cesur'un o hallerinin, delirmelerinin nedenini öğreniyoruz ki insanın canı yanıyor.......Yan karakterlerde oldukça iyiydi, Cesur'un yurttan arkadaşlarından biri olan Özgür ve Asya'nın arkadaşı Yaren ikilisi eğlenceliydi en azından Yaren :) 

Özgür ve Yaren ile Hayal ve Okan'ın kendilerine ait kitapları olmasını isterdim  :) 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder