Sayfalar

ÇÖL RÜYASI AŞK ATEŞİ - YORUM


TANITIM

“Dünyaları versen beni satın alamazsın.” Dedi Serap. “Yerinde olsam bu kadar büyük konusmazdım.” Dedi Omar. Omar hiç reddedilmemisti, Serap hiç bu kadar asagılanmamıstı. Ama ask atesi, İstanbul Boğazı’ndan bedevi çöllerine... ikisini de yaktı.







YORUM


Yazarın ilk kitabı diye biliyorum o nedenle acemilik göze batıyor umarım zamanla gelişecektir .

Turizm öğrencisi olan Serap büyük bir şirkette staj yapma şansını yakalıyor, orta derece arapça bilince patronu ondan çok ünlü ve ultra zengin bir Arap iş adamı olan Omar Al-Ahdal'a İstanbul turunda rehberlik etmesini istiyor, sonrasında ise kendisinden hiç haz etmediğim kızımız ile zenginlikten başı dönmüş, ergenlikle yetişkinlik arasında sıkışıp kalmış arap abimizin aşkı başlıyor... 


Maalesef sıfır betimlemesi ve çok hızlı geçişleri olan bir kitap, ortada sizi içine çeken bir kurgu yok, tatmin edici bir aşk yok, okurken duygu yoksunluğu çektim resmen.

Tabi bunlar benim düşüncelerim ama seriyi çok sevenler olduğunu biliyorum aslında biraz da o nedenle merak edip başlamıştım :) 


 Kısacası klasik bir wattpad hikayesi diyeceğim ama bu sözü de pek sevmiyorum zira çıtayı yükselten çok güzel kitaplar da çıkıyor wattpad den







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder