Sayfalar

MİLYONLUK GÜNAHKAR DÜET - YORUM


Tanıtım

Hollywood muhtemelen aşk hikâyemizin haklarını satın almayacaktı ya da isimlerimizi ışıklı panolarda göremeyecektik fakat kendi dünyamızda gişe rekortmeniydik.

İki milyon dolar, Noah Crawford'a hayatında tanıyabileceği en büyüleyici kadını verdi. Ancak güzel ve masum Lanie'nin, bedenini neden sattığını öğrendiğinde genç adamın onu özgür bırakmak dışında yapabileceği hiçbir şey yoktu. Peki Noah aralarında seksten daha derin ve kaybetmeyi göze alamayacakları kadar güçlü bir bağ olduğunu bilmiyor muydu?

Alınıp satılması imkânsız bir aşk için her şeyi ateşe atmak anlamına gelse bile Lanie'nin, artık birbirlerine ait olduklarını ona kanıtlamaktan başka çaresi yoktur. Ne var ki, onları bekleyen büyük tehlikeden ikisi de habersizdir.

Yazarı: C.L.Parker
Çevirmeni : Ilgın Yıldız
Orjinal Adı: A Million Guilty Plesures
Yayınevi : Novella Yayınları
Goodreads Puanı: - 4.03
Seri Sıralaması: 2/2
Safa Sayısı: 288









Serinin ikinci ve son kitabıydı, bu kitapta da kamış ve şeftalinin aşkı son hızla devam ediyor yani çiftimizin azgınlıkları tam gaz : ))

Noah ilk kitabın sonunda Laini’ nin neden bu işi yaptığını öğrenince pişmanlık duymuş ve onu azad etmişti, fakat Laini’nin gitmeye niyeti yok, ama annesinin durumu ağırlaşınca zahmet edip gidiyor, bir ailesi olduğunu hatırladı sonunda :)aslında ailesi ile arası çok iyi, ama nedense Noah’ı görünce aile ikinci planda kalmıştı, yazar bu konuda açığı kapatmaya çalışmış bu kitapta,bu arada kızın özellikle annesi ile yaptığı sohbetlere tanık olunca rahatlığını nereden aldığını anlıyoruz : )

Noah bu ayrılığa çok dayanamıyor tabi, kızın peşinden ailenin yanına gidiyor, annesinin hastalığı için nüfusu ve parası da devreye girince ailenin kahramanı oluyor, tabi bu arada hastane dahil birlikte olmadıkları yer kalmıyor, Noah için yer ve mekan sorunu yok, adama her yer mübah :))

İlk kitapta Noah’ın eski arkadaşı ve şu anki iş ortağı David adında rezil bir adam vardı, bu kitapta onun yeni rezilliklerine tanık oluyoruz, uyuşturucu , kadın ticareti, şantaj, mübarek de yok yok bu kitapta çiftin başına iyice bela oluyor..

Yazar ilk kitaba göre daha hareketli ve romantik sahneler yazmış, özellikle Laine'nin pencereden atlamak için ağaç dallarında dolaştığı kısmı sevdim :) 

Kitabın finalini okuyunca gözümde Grinin Elli Tonu serisinin finali canlandı :) ama sevdim sonunu, yarım puan fazlayı hak etti : ))

Puanım


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder