Sayfalar

SAĞDIÇ - YORUM



Tanıtım Bülteni

Gamble Kardeşler serisi başlıyor!

Madison Daniels çocukluğundan beri, ağabeyinin en iyi arkadaşı Chase'e âşıktı. Gamble kardeşlerin yakışıklı, dürüst, başarılı, komik… ve inanılmaz seksi Chase'ine. Büyük bir sorun vardı. Chase annesine korkunç günler yaşatan çapkın babası gibi biri olmaktan korktuğu için daima geçici ilişkiler yaşamayı tercih ediyordu. Madison'dan çok hoşlanmasına rağmen onu çoktan gözden çıkarmıştı.

Madison ve Chase, Madison'ın ağabeyi Mitch'in düğününde sağdıç ve nedime olarak bir araya geldiler... Romantik bir düğün, küçük bir yanlışlık ve bastırılmış tutkular… Olacaklara kim engel olabilirdi ki… LUX serisi, Kış Güneşi ve Saplantı'nın dünyaca ünlü yazarı Jennifer L. Armentrout'tan tutku dolu bir hikâye...


Yazarı: Jennifer L. Armentrout
Çevirmeni : Talin Ataman
Orjinal Adı: Tempting The Best Man

Yayınevi : Dex Yayıları
Goodreads Puanı: - 3.75

Seri Sıralaması: 1/3
Safa Sayısı: 167








Harlequen tadında bir romandı, en az onun kadar da kısa :)

Jennifer'ın kalemini seviyorum özelikle Lux serisine bayılmıştım , Hep Seni Bekledim kitabıda fena değildi ama bu Sağdıç ta biraz fazla Beyaz Dizi tadı vardı :)

Madison bir Enstitüde gönüllü olarak çalışıyor tarihi çok seven bir kız , çocukluğundan beri abisinin en yakın arkadaşına aşık, Gamble kardeşlerden en küçüğüne Chase Gamble'a bu aşkı saplantıya dönüştürür mü diye meraklanmadım değil, zira aşkı bir süre sonra beni baydı, kızın ailesi de biraz genişti maşallah, onları bir araya getirmek için annesinin yaptığını bizim anneler de yaparmı acaba diye düşünürken gülmeden edemedim :)

Chase Gamble, kendisi üç erkek kardeşin en küçüğü, kardeşleri gibi yakışıklı ve seksi kendisine ait gece kulüpleri var, Chase, Madison'ın abisi Mitch ile çocukkluk arkadaşı , aslında Gamble kardeşler bu ailenin bir parçası desek daha doğru olur, zira kendi ailelerinin yaşadığ trajedi onları bu aileye daha çok yaklaştırmış, birlikte büyümüşler..


Chase'in babası oldukça zengin ve çapkın bir adammış karısını her fırsatt aldatmaktan çekinmemiş, üstelikte bunun karısının gözüne soka soka yapmış, en sonunda da terk edip gitmiş, Chase'in en büyük korkusu babasına benzemek ,bu nedenle hayatına hep tek gecelik ilişkiler sığdırmış, bağlanmak ona göre değil, Maddy'e karşı hissettiği duygularını gizlemeyi,bastırmayı tercih etmiş, tabi kızın ona olan ilgisini de görmezden gelmeyi, Mady ile birşeyler yaşamasına hem abisi ile olan dostlukları engel olmuş hemde babası gibi biri olma ihtimali yüzünden kızı üzeceğinden korkmuş..

Bu ikili Maddy nin ağabeyi Mitch'in düğünü için bir araya geliyor, Maddy nin Chase diye dolanıp durması Chase,in yeni gelin gibi bir adım atıp iki adım geri çekilmesi ortalığı geriyor , bakalım ip üzerinde iki cambaz daha ne kadar dayanabilecek,ellerini birbirleri üzerinden ne kadar uzak tutabilecekler :))


Velhasıl öyle ahım şahım bir kitap değil,çerezlik olarak okunur mu okunur,zaten topu topu 167 sayfa, olaylar tamamen düğün atmosferi içerisinde geçiyor..

Gamble Kardeşler Serisi 3 kitaptan oluşuyor, Chase ,Chad ve Chandler kardeşlerin hikayesini anlatıyor, bu kitapta Chad'i de tanıyoruz oda fena birine benziyor :) ama diğer kardeş Chandler hakkında pek bilgilendirmiyor yazar bizi, sanırım ikinci kitapta onun hakkında bir şeyler öğreneceğiz...



Gamble Brothers Serisi


Tempting The Best Man   - Chase Gamble ( SAĞDIÇ)
Tempting The Player     - Chad Gamble
Tempting The Bodyguard  - Chandler Gamble 



PUANIM



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder