Sayfalar

KARANLIĞIN EFENDİLERİ SERİSİ TANITIM - GENA SHOWALTER


 
Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulmaz bir şekilde baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılardı bunlar, tabi  tanrıları kızdırıncaya kadar.. Her şey Tanrıların Pandora denen kadın bir askeri bu savaşçılardan üstün tutmasıyla başladı, efendilerine canla başla hizmet eden bu savaşçılar, içerisinde iğrenç ve yıkıcı iblisleri barındıran kutsal kutu Ouniak’ı koruma görevi bir kadına verilince çok sinirlendiler, çünkü bu kutsal görev onların hakkıydı..

Ve bu öfkeyle kutuyu pandora’dan çalmaya kalktılar, fakat o gece çıkan kargaşada kutu kaybolmuş içerisindeki tüm kötü  iblisler salıverilmişti, serbest kalan bu iblisler yüzünden kısa zaman sonra yıkım ve düzensizlik baş gösterince, tanrılar kralı sonunda müdahale edip her savaşçıyı içlerinde bir iblis barındıracak şekilde lanetledi ve yeryüzüne gönderdi .. 

Savaşçılar keskin gururlarını kurtarmak için kötülüğü serbest bırakmışlardı , şimdi ise Budapeşte’de bir kalede bu kötülükleri içlerinde taşıyacaklardı, artık her birinin içinde bu iblislerden bir tane var ve onlarla yaşamak zorundalar , sonsuza kadar …. 

Karanlığın Efendileri Serisi novellaları saymazsak 11 kitaptan oluşuyor, bizde en son beşindi kitap yayınlandı, maalesef pegasus bu konuda çok yavaş böyle harika bir seriden senede en az iki kitap çıkmalı





Karanlığın Efendileri Serisi 1




Geçmişten gelen sesler tüm hayatı boyunca Ashlyn Darrow'a acı çektirmiştir. Bu kâbusa bir son vermek için Budapeşte'ye giderek doğaüstü yetenekleri olduğu söylenen adamlardan yardım istemek durumunda kalır. Ancak grubun en tehlikeli üyesi ve kendi cehenneminde tutsak olan Maddox'ın kollarına sürükleneceğinden bihaberdir.

İkisi de acılarını dindiren bu ani açlığa karşı direnemez ve karşı konulmaz bir tutkunun kıvılcımları alevlenir. Ancak her sıcak temas ve yakıcı öpücük onları yok oluşa… ve aşkın en zorlu sınavına doğru götürecektir.



PUANIM




Karanlığın Efendileri Serisi 2

Birçok erkeği baştan çıkardı...
Fakat hiçbir zaman aradığını bulamadı. Bugüne kadar...

Asırlardır hayatta olmasına rağmen Anya, anarşi tanrıçası, bugüne dek tutku denilen şeyi tatmamıştır. Lucien'la karşılaşana dek… Lucien, ruhları öteki âleme taşıyan bir savaşçıdır ve daha ilk görüşte Anya'nın dikkatini çekmiştir. Lucien'ın büyüsüne kapılan Anya, onu elde etmek için artık her şeyi göze almıştır.

Fakat Kronos, Yeraltı Dünyasının Efendisi Lucien'ın Anya'yı tutsak etmesini emretmiştir. Şimdi Lucien ve Anya içlerinde birbirlerine karşı güçlü bir arzu taşırken onları kontrol eden bu güçlere karşı da savaşmak zorundadır.

Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulamaz bir şekilde baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılar...

Karanlığın Efendileri.


PUANIM







Karanlığın Efendileri Serisi 3

Onu kaybetmek dışında
Her acı ona zevk verebilirdi...

İçinde Acı iblisiyle yaşayan Reyes, zevkten mahrum bırakılmıştır. Ama çılgınca arzuladığı ölümlü Danika Ford'a sahip olabilmek için gerekirse tanrılara karşı koymaya hazırdır. İstediğini elde etmek için savaşmak zorundadır, aksi takdirde Danika'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

Danika kaçak hayatı yaşamaktadır. Onu ve ailesini öldürmeyi kafalarına koymuş olan Yeraltı Dünyasının Efendileri'nden aylarca kaçmayı başarmıştır. Rüyalarındaysa ateşli dokunuşlarını unutamadığı savaşçıyı, Reyes'i görmektedir. Ama bu birliktelik, sevdikleri insanların ölümüne sebep olabilir...

Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulamaz bir şekilde baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılar...

Karanlığın Efendileri.




PUANIM











Karanlığın Efendileri Serisi 4

Kendisinden kaçan ölümsüz bir kadın Ve onu yok edebilecek, baştan çıkarıcı bir savaşçı...

Ölümsüz savaşçı Sabin, içindeki şüphe iblisi yüzünden bütün sevgililerinin, elinden kayıp gitmesini izlemek zorunda kalmıştır. Tek hedefi zafer kazanmak olan Karanlığın Efendisi, bu nedenle zamanını yatak odası yerine savaş alanında geçirmektedir… ta ki utangaç Gwendolyn'le tanışana dek. Güzel kadını gördüğü ilk andan itibaren daha fazlasını istemiştir.

Kendisi de ölümsüz olan Gwen karanlık yanını uyandırmayacak, nazik bir insana âşık olacağını düşünmüştür hep. Fakat Sabin onu tutsaklıktan kurtardığında aşka karşı açtıkları savaşın, Pandora'nın kutusunu ele geçirmek için düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleden çok daha tehlikeli olduğunu göreceklerdir


PUANIM









Karanlığın Efendileri Serisi 5


Ölümlülere Ait Zevkleri Tadabilmek İçin Cennetten Vazgeçen Bir Melek Ve Arzularını Onunla Keşfeden Ölümsüz Bir Savaşçı… 

Haftalarca etrafında görünmez bir dişinin varlığını hisseden ölümsüz savaşçı Aeron, bu yaratığın, kendisini öldürmekle görevlendirilmiş melek-iblis celladı Olivia olduğunu keşfeder. Genç kadın, görevini yerine getiremediği için cennetten kovulmuş ve ölümsüzlüğünü kaybetmiştir.

Aeron, Olivia'nın hikâyesine inanıp ona kalbini kaptırdığı takdirde herkesi tehlikeye atacağını bilse de, bu olağanüstü mavi gözlü ölümlü, onun en karanlık arzusunu çoktan ortaya çıkarmıştır.

Aeron, sorumlulukları ve onu içten içe tüketen arzusu arasında kalır ancak yenmesi gereken bir düşmanı vardır ve sadık iblisi, Olivia'yı savaşçının hayatından uzaklaştırmakta kararlıdır. Üstelik genç kadının yerine getiremediği görevi tamamlamak için gönderilmiş başka bir cellat da peşindedir… Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulamayacak kadar baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılar… Karanlığın Efendileri.



( HENÜZ OKUMADIM )



LORDS OF THE UNDERWORLD -  KARANLIĞIN EFENDİLERİ 



1- EN KARANLIK GECE

2- EN KARANLIK ÖPÜCÜK

3- EN KARANLIK ZEVK

4- EN KARANLIK FISILTI

5- EN KARANLIK ARZU

6- THE DARKEST LİE

7- THE DARKEST SECRET

8- THE DARKEST SURRENDER

9- THE DARKEST SEDUCTİON

10- THE DARKEST CRAVİNG

11- THE DARKEST TOUCH


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder