Sayfalar

ÇİRKİN AŞK - YORUM


 Tanıtım

New York Times'ın çok satan yazarı Colleen Hoover yürekleri sızlatan yeni bir aşk hikâyesiyle
geri dönüyor.

Tate Collins havayolu pilotu Miles Archer'la tanıştığında, bunun ilk görüşte aşk olduğunu düşünmez. Birbirlerini arkadaş olarak görecek kadar bile iletişim kurmazlar. Tate ve Miles'ın tek ortak noktası birbirlerine karşı inkâr edilemez bir çekim hissetmeleridir. Tutkularını açıkça ortaya koyduklarında, kusursuz bir planları olduğunu anlarlar. Genç adam aşk peşinde değildir, genç kadının ise aşka ayıracak vakti yoktur, geriye sadece seks kalır. Tate, Miles'ın ona sunduğu iki kurala uyduğu sürece anlaşmaları şaşırtıcı bir şekilde sorunsuz olacaktır.

Asla geçmişim hakkında soru sorma. Bir gelecek bekleme. İdare edebileceklerini düşünürler, ama çok geçmeden bunun hiç de kolay olmadığını anlarlar.


Yazarı: Colleen Hoover
Çevirmeni: Kübra Tekneci
Orjinal Adı: Ugly Love
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Goodreads Puanı: 4.33
Seri Sıralaması: -
Safa Sayısı: 368










Yüksek beklentilerle başladım ama ortalama bir kitap buldum karşımda :)


Kitap artık sıradanlaşmaya başlayan bir konu üzerine kurulmuş,iki kişi birbirinden hoşlanır,karşılıklı bir bağ kurmadan sırf sex'e dayalı bir ilişki yaşamak üzere anlaşırlar ama zamanla birbirleri için yaratıldıklarını fark eder ve aşık olurlar :))


Miles, henüz on sekiz yaşındayken lisede aşık olduğu ve çok kötü bir olay sonucu ayrıldığı ilk sevgilisi Rachel'ı unutamaz, yaşanan korkunç bir olay ikisinin de hayatlarında dönüm noktası olur ve kadın adamı terk eder, adam kendisini suçlar mutluluğu hak ettiğine inanmaz, bir daha kimseyi sevmemeye yemin eder ve aradan geçen altı yıl boyunca hayatına kimseyi sokmaz, bir nevi keşiş hayatı yaşamaya başlar..


Fakat bir gün, kendisi gibi pilot olan en yakın arkadaşlarından Corbin'in kız kardeşi hemşire Tate ile tanışır,ondan çok etkilenir ama bunu ne kendisine ne ona itiraf edemez,zira birini sevmeye ve ona boş yere umut vermeye hiç niyeti yoktur, ama zamanla kızın kendisine karşı olan yoğun ilgisinin farkına varınca kendisini daha fazla engelleyemez ve ona bir teklifte bulunur...


Aralarında bir aşk olmadan ve kendisinin özel hayatına burnunu sokup geçmişi hakkında sorular sormadan sadece sexe dayalı bir ilişki istediğini söyler ve kızdan onayı alır, meğer bizim kızda böyle bir teklif bekliyormuş :))


Tate'i sevmediğim zamanlar oldu,zira kendisini çok kullandırttı, durması gereken yerde durmasını bilmedi ve Miles'ın aşağılamalarına göz yumdu, bir yere kadar kıza hak verdim, yani adamın yaşadığı korkunç bir olay olduğunun ve onu duygusal açıdan çökme noktasına getirdiğinin farkında bu nedenle bunun bir parçası olmak istedi,ama bırak adama soru sormayı, aklından geçirse Miles'ın çatık kaşlarıyla karşılaştı, tabi bu durumda Miles'ı kaybetmektense onun kendisine verebileceği kadarına razı oldu ...


Bu arada Miles'ın geçmişinde yaşadıklarıyla ilgili farklı senaryolar kurmuştum ama hiç beklemediğim çok üzücü bir olay çıktı karşıma :(


Not: Kitapta yazım hataları vardı biraz :)



PUANIM




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder