Sayfalar

AŞK ŞANS İŞİDİR - YORUM


Tanıtım


Mallory Quinn Şanslı Liman'ın iyi kızı olarak bilinir. O şefkatli bir hemşire, yardımsever bir komşu, hoş sohbet bir tanıdıktır her zaman. Herkesi düşünür, herkes için bir şeyler yapar; kendisi hariç. Ondan beklenen, kendisi gibi iyi birini seçip Bay Doğru'yla birlikte olmasıdır. Ancak Mallory, Bay Yanlış'a abayı yakalı çok olmuştur.

Ty Garrison, Şanslı Liman'da yenidir. Kasabanın kötü çocuğu olmaya aday bu gizemli adam, yaralandığı kazadan sonra Mallory'nin çalıştığı hastaneye kaldırılır. Gördüğü fizik tedavi boyunca Mallory hep yanı başında olmuştur. Bu engel olunamayan yakınlık, ilişkilerini hemşire-hasta ilişkisinin ötesine taşıyacaktır ancak Bay Yanlış'la Bayan Doğru hangi hikâyede mutlu sona ulaşabilir ki? Yine de Şanslı Liman, mucizelerin gerçekleştiği kasabadır. Her an her şey olabilir.


Yazarı:Jill Shalvis
Çevirmeni: Pınar Polat
Orjinal Adı:Lucky in Love
Yayınevi: Nemesis Kitap
Seri Sıralaması : 4/12
Goodreads Puanı: 4.21
Sayfa Sayısı: 384






Klasik, kasaba temalı bir aşk romanıydı, ama fena değildi :)

Yaşadığı bir kazada arkadaşlarını kaybeden Ty, bir yandan geçmişinden kaçmak, diğer yandan da sakin bir ortamda tedavi sürecine devam etmek üzere, arkadaşı Matt'in koruculuk yaptığı, Şanslı Liman kasabasına gelir, pek fazla insan içine çıkmak istemediği için kasabada gizemli yakışıklı olarak anılmaya başlar..

Kadın karakterimiz bir hemşire, adı Mallory, kendisi iyi aile kızı, insanların her derdine koşan tatlı ve güzel bir kız, ilişkilerinde pek başarılı olamadığı için, o işleri de bırakmış görünüyor :)...

Bu ikiliyi yakınlaştıran bir kar fırtınasıydı ama ardından kasaba sakinlerinin dedikoduları ile ortalık çarşı pazara dönüyor :)

Kitapta beni gülümseten yerlerden biri, yazar girişte Mollory'i tanıtırken, ilişki konusunda sanki kız rahibe hayatı yaşıyormuş gibi tanıtmıştı, öyle masum öyle saf , ama ilk sayfalarda kızımızın, daha adını yirmi dakika önce öğrendiği bu yakışıklıyla, deponun birinde aganigi serominisine girmesi de beni bayağı şaşırttı , üstelikte kitap boyunca ilişkinin en aktif tarafıydı diyebilirim :) ... Sevgili yazar ,benim masumiyet ayarlarım la oynama lütfen :)) 

Serinin bu kitabı var elimde sadece ama 3. 5. ve 6. kitapları da bayağı merak ettim :)



Puanım



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder