Sayfalar

CEZAYİR MENEKŞESİ - YORUM



Tanıtım
 

Kuzey Doğan, gri gözleri ve sert duruşuyla kadınları fethedip, mesleğinde fırtınalar estiren, hırslı ve korkusuz bir avukattı. Kalbini ısıtmayı hiç kimse başaramasa da, karanlık bir gecede gördüğü ışıltılı bakışlar soğuk duvarlarının ardında bir yangın başlatmıştı. Güzelliği ve zekâsıyla herkesi kendine hayran bırakan Selin Soydan, âşık olduğu adamı baştan çıkarabilmek için yaptığı planların işe yarayacağını sanıyordu. Derinlerinde ne sakladığını bilmediği bir buz dağına çarptığında, korumaya çalıştığı iradesi de paramparça olmuştu.Tutkunun ateşi ikisini de kavururken, Kuzey sahip olduğu kararlılığı ellerinde tutabilecek miydi? Tehlikelerle örülü geçmiş aralarına sızdığında, tutsak edilmiş duygular zincirlerinden kurtulup özgür kalabilecek miydi?

Yazar: Burcu Büyükyıldız
Yayınevi : Ephesus Yayınları 


Yorum


Mesleğinde başarılı bir avukat olan Kuzey geçmişinde yaptığı yanlış bir seçim ve sonrasında uğradı ihanet sonucu kadınların kalbine dokunmasına izin vermemiş, onları tek gecelik ilişkiler yaşayacak kadar hayatına almış.
 Selin menekşe rengi gözleri ve sarı saçlarıyla tüm erkeklerin aklını başından alabilecek kadar güzel bir iç mimar, ama onun istediği tek bir erkek var, bir yılbaşı partisinde gördüğü, gri gözlü, çatık kaşlı, yakışıklı bir avukat.

Selin, Kuzey'in yanında çalışan arkadaşı Emine ile birlikte planlar yapmaya ve ilk görüşte aşık olduğu Kuzey'i kendisine aşık etmeye karar veriyor ve başlangıç için elindeki tek silah güzelliği.

Sevdiğim bir yazar Burcu Büyükyıldız, bu kitabını da beğendim, ama bir iki ufak eleştiri yapmam gerekirse özellikle 350. sayfaya kadar olan kısımda Kuzey ve Selin'in surekli tekrarlanan tutku ve aşk dolu günleri biraz daha kısa tutulabilirdi, sürekli bir ileri bir geri ilişkileri fazla sürdü bana göre, ayrıca Kuzey'in gözünden Selin'in çok çok abartılan güzelliği, Selin'in güzelliğini Kuzey'i aşık etmek için kullanmaya kalkmasını da pek sevemedim. 

Kuzey her anlamda Selin' in ilkiydi ama o iki kadın birbiriyle çelisiyordu bence.


 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder