Sayfalar

TUTKU OYUNLARI - YORUM


Tanıtım

Aşk, günahlarla yoğrulmuş bir oyunu bozabilir mi?

Claire Nichols, kusursuz hayatların, büyülü masalların ardında en kötü kâbusların yaşanabileceğinden habersizdi. Ta ki onunla tanışana kadar; Anthony Rawlings. Zorba, acımasız, gözü kara. Fakat aynı zamanda zengin, kibar, güçlü ve nefesleri kesecek kadar yakışıklı. 

Parıltılı yaşamların gürültüsünden uzak, sıradan bir barmen olan Claire, onun tatlı tuzağına düştüğünde ise artık her şey için çok geçti. Nefretin bile çekici geldiği bu dünyada, tutku ve şehvet dolu bir oyunun en önemli parçasıydı artık.

Bu oyunun sınırları yok ama kuralları var. Hayatta kalmaksa ancak kurallarla mümkün. "Kimse onun kurallarının sonuçlarından kaçamaz."
-Alfred A. Montapert-



Yazarı: Aleatha Romig
Çevirmeni: Gizem Yeşildal
Orjinal Adı: Consequences (
Consequences #1)  
Yayınevi: Arkadya Bitter
Goodreads Puanı: 4.01
Seri Sıralaması: 1/4
Safa Sayısı: 640







  Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan birisiydi diyebilirim,yazarın kitabın girişinde belirttiği psikolojik ve fiziksel şiddet uyarısını dikkate almak lazım :(

Bu kitapta bütün hayatını intikam duygusu üzerine kurmuş,oldukça zeki,başarılı,ve hasta bir adamın masum insanların hayatlarını nasıl alt üst ettiğini okuyoruz...

Claire bir meteorolog,çalıştığı kanal satılınca işsiz kalıp barmenlik yapmaya başlıyor,ebeveynlerini bir kazada kaybetmiş yalnız yaşıyor,kızkardeşi ve onun avukat eşi John tek ailesi diyebiliriz..


Bir gün Claire'in çalıştığı bara, kırklı yaşların ortalarında,işinde oldukça başarılı,yakışıklı,karizmatik,ultra zengin baklavalı bir sapık, pardon adam geliyor ve hikaye başlıyor :) tüm detaylara dikkat etmek gerek bu kitapta, zira aklınıza bile gelmeyecek olayların arkasından bu psikomanyağımız çıkıyor :)


Anthony Rawlings, namı diyar boyu devrilesice diyorum ben kendisine :) yukarıda saydığım özellikleriyle tüm kadınların rüyalarını süslüyor,tabi sayısız şirketleri,serveti ve sosyetenin bir numaralı ismi olmasının etkiside büyük :) ve bu adam sadece Claire'in hayatını mahfetmekle kalmıyor onun hayatına dahil olmuş olan herkes bu fırtınadan nasibini alıyor...


Anthony'nin kızı etkilemesi çokta zor olmuyor ki bu Claire'in yaptığı ilk hata, asıl bomba hatayı sonlara doğru yapıyor,Claire'e kızdığım çok yer oldu, yeni tanıdığı bir adamla yediği ilk yemek sonrası otelinde sabahlamaya kalkması çok saçmaydı, tabi sonrasında gözünü hiç bilmediği bir evde, kilitli bir odada, üstelikte yüzünde ve vücudunda işkence izleriyle açabilme olasılığını hesaba katmamıştı..( böyle bir şey kimin aklına gelir ki )

Yalnız Claire hep o odada mahsur kalmadı zamanla yaşadığı ev ve çevresine,sonrasın da insan içine çıkma şansına sahip oldu tabi Anthony'nin izin verdiği zamanlarda ve sürelerde ....

Anthony bir psikomanyak bu adamı sevmek için bir neden aramayın,zira ben bulamadım ama ille de çocukluğuna ineceğim diyorsanız inin ama bırakın o orada kalsın siz geri dönün :))

Kitapta sıkıldığım kısımlar vardı elbette, mesela Claire'in yaptığı pahalı alışverişlerden,dağıttığı bahşişlerden,aldığı pahalı markaların isimlerinden ve çıktıkları tatillerin uzun anlatımından dolayı fenalık geldi ama o kısımları çok dikkatle okuyun zira hepsinin bir nedeni var ve Anthony'nin şu sözünü aklınızdan çıkarmayın..

" Görüntü Her Şeydir" 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder