Sayfalar

SONBAHAR KOKUSU - YORUM




Tanıtım

Bazen gerçek bir hayat yaşamak için iyi rol yapmak gerekir. Kadınların gözdesi, ünlü Hollywood yıldızı Simon O'Neal'ın kariyeri alkol ve eğlence dünyasına olan düşkünlüğü yüzünden tehlikeye girmiştir. Diğer yandan eski karısı, oğlunu ona göstermemektedir ve önünde zorlu bir velayet davası vardır.

Simon'ı bu karışıklığın içinden kurtarabilecek tek kadın, kendisinin de müşterisi olduğu halkla ilişkiler şirketinin sahibi Gail DeMarco'dur. Cinsel taciz dedikodusuyla sarpa saran ilişkileri, ani bir kararla profesyonel bir evliliğe dönüşür. Dışarıya verecekleri doğru imaj Gail'in şirketini, Simon'ın da kariyerini ve oğluyla olan ilişkisini kurtaracaktır.

Simon üst üste yaşadığı çalkantılara yenik düşüp kendine zarar verme noktasına geldiğinde, Gail onu ailesinin evine kaçırmaya karar verir ve ikili gözlerden uzak bir beraberlik yaşamaya başlar. Gail ile Simon'ın bir sonbahar zamanı yapraklarını dökme ve birbirlerini yeniden
-keşfetme vaktidir.-



Yazarı: Brenda Novak
Çevirmeni: Ilgın Yıldız
Orjinal Adı: When Lightning Strikes
Yayınevi: Martı Yayınları
Goodreads Puanı: 3.99
Seri Sıralaması:1/10
Sayfa Sayısı: 448





Çerezlik şeker kitaplardan biriydi, özellikle ikinci yarısını daha çok sevdim :) 

Ünlü bir Hollywood yıldızı olan Simon O'Neal, özel hayatında zor günler geçirmektedir,eşinden boşanan ve oğlunun velayetini kaybeden Simon'ın başı alkol ve kadınlarla derde girer, bu olayların üstüne bağlı bulunduğu Halkla İlişkiler şirketinin sahibi Gail ile yaşadıkları bir kavga ve sonrasında yaşanan bir taciz olayına adı karışınca, bir an önce imajının düzeltmesi gerektiğine karar verilir..

 Menajeri Ian ve Gail, Simon'ı bu durumdan kurtarmanın tek yolunun, hollywood'un parıltılı hayatı dışından, düzgün ve ağzı sıkı bir kadınla, anlaşmalı bir evlilik yaparak, bir süreliğine manşetlerden uzak durması olduğuna karar verir, fakat Gail'in hesaba katmadığı tek şey o kadının kendisi olacağıdır :)

 Gail dışarıdan soğuk görünen, sadece işiyle meşgul olan ve erkekler konusunda seçici davranan bir kadın, özellikle bir starla hiç işim olmaz diyenlerden, ama bir anda parmağında Simon'ın yüzüğü ve elinde iki yıllık bir kontratla baş başa kalır  :)

Aslında kitabı iki bölüme ayırabiliriz, ilk yarıda bu anlaşmaya kadar gelen süreç işlenirken, ikinci yarıda evlendikten sonra yaşadıkları aşk işlenmiş, Gail gerçekten de Simon'un kurtarıcı meleği oldu diyebilirim :)

Simon'un boşandığı eşi Bella'nın yaptıklarını okuyunca Simon'un neden bu hale geldiğini daha iyi anlayacaksınız, kadın gerçekten iğrenç biriymiş !










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder