Sayfalar

KAÇAK YOLCU - YORUM



Tanıtım

Bazen bir yemini bozduğunuza hiç pişman olmazsınız…

Kalbi kırılan ve çaresizce evine, Amerika'ya gitmeye çalışan Georgina Anderson, Maiden Anne gemisine binebilmek için kamarot kılığına girer. Ancak hiç hayal etmediği bir şey olur ve geminin çekilmez kaptanı James Malory'nin her kaprisini yerine getiren, özel kölesi haline gelir.

Çalkantılı Malory ailesinin günah keçisi, yakışıklı eski korsan bir zamanlar hiçbir kadının onu evlenmeye ikna edemeyeceği üzerine yemin etmiştir. Fakat açık denize açıldıklarında dirayeti, kontrol edilemez bir tutku ve olağanüstü bir güzelliğin etkisiyle sarsılacak, kendi kendine büyük bir mücadeleye girecektir.




Yazarı: Johanna Lindsey
Çevirmeni: Funda Sularöz
Orjinal Adı: Gentle Rogue
Yayınevi: Epsilon yayınları
Seri Sıralaması : 3/12
Goodreads Puanı: 4.23
Sayfa Sayısı: 428





Serisinin üçüncü kitabıydı, anlaşılan o ki yazar kalabalık aileleri seviyor, sonlardaki gereksiz uzatmaları saymazsak güzel bir kitaptı,  Georgina yıllar önce kaybolan uzatmalı nişanlısı Malcolm'ı  aramak için yanında aile dostları Mac ile birlikte ingiltere'ye bir yolculuğa çıkar, kızımız erkek kılığına girer ve Mac ile birlikte şehrin en pis yerleri dahil aramaya başlarlar, Nişanlısının yıllardır kayıp olduğunu düşünürsek ben şahsen adamın öldüğünü falan düşünmüştüm, ama bulduklarında gördük ki adam ölmemiş hatta çoğalmış :)

Kızımız yaşadığı hayal kırıklığından sonra evine, Amerika'ya geri dönmek için hareket eden ilk gemiye biner ama erkek kılığında, zira uzun bir deniz yolculuğu yapacaklardır ve bu bir kadın için pekte güvenli değildir, geminin sahibi eski bir korsan olan kaptan Hawke'ın bir kamarota ihtiyacı olduğunu öğrendiklerinde, Georgina bu işin altından kalkacağını düşünür.

Hesaba katmadığı şey ise, aslında bunun kaptanla ikinci karşılaşması olacağı ve adamın onu ilk gördüğünde erkek kılığında olmasına rağmen bir kadın olduğunu fark etmesidir, gemide bu bilgiyi kendisine saklayarak Georgina ile eğlenceli bir kedi fare oyununa başlayan Hawke farkında olmadan geminin yönünü aşka doğru sürecektir :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder