Sayfalar

AŞKIN RİTMİ - YORUM


Tanıtım

Kylie Scott, çok satan romanı Aşkın Müziği ile başladığı Stage Dive serisine Aşkın Ritmi'yle devam ediyor. Stage Dive'ın bateristi Mal Ericson, imajını acilen toparlamalıydı, en azından bir süreliğine. Koluna takacağı iyi bir kız bu sorunu çözerdi. Mal, bu planın kalıcı olması niyetinde değildi, ama hayatındaki tek doğru kızı bulmayı hesaba katmamıştı…

Anne Rollins, gençlik hayallerini ve odasının duvarlarını süsleyen rock tanrısıyla tanışmayı hayal bile etmemişti, özellikle de bu koşullar altında: Anne'in altından kalkamadığı maddi problemleri vardı. Fakat yine de partinin vahşi bateristinin sahte kız arkadaşını oynaması için sunulan teklifi kabul etmek pek de iyi sonlanamazdı. Adam ne kadar seksi olursa olsun!.. Değil mi?

"Ateşli ve eğlenceli, baş döndüren aşk romanlarından hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar." 
-Booklist (Starred Review)-



Yazarı: Kylie Scott
Çevirmeni: Alp Levi
Orjinal Adı: Play 
Yayınevi: Yabancı yayınları
Goodreads Puanı: 4.34
Seri Sıralaması: 1/4
Sayfa Sayısı: 318









Aşkın Ritmi " Stage Dive"sersinin ikinci kitabı ve bayıldım bu kitaba seriye ikinci kitaptan başladım çünkü elimde sadece bu vardı :)

Grubun bateristi Mal Ericson oldukça renkli ve çok tatlı bir  karakter, genelde ne söylemeye çalıştığını anlamakta zorlanıyorsunuz, şakamı yapıyor yoksa gerçek mi diye :)  çoğu zaman ya iki kez dinlemek zorunda kalıyorsunuz ya da boş vermek :)

Mal duygularını uçlarda yaşayan biri, acılarını dile getirmek ve yardım almak yerine, kendisini hiperaktif bir karaktere, herşeyi alaya alan bir oğlan çocuğuna dönüştürüyor, girdiği kriz durumlarında baterisinin arkasına saklanıyor ve tüm öfkesini onu çalarak kusuyor, o anlarda canının  nasıl yandığını görmemek imkansız....


Anne onun merhemiydi desem yeridir, çok tatlı bir kız, zor bir hayatı olmuş sorunlu bir ailesi var ve iyi niyetinden başına gelmeyen kalmamış, ama ona her zaman destek olan bir kız kardeşi var , Anne bir kitapçıda çalışıyor patronuna duygusal anlamda bir şeyler hissediyor ama platonik olarak, ve bir gün  ev arkadaşı tarafından dolandırılıyor, kız eşyalarıyla birlikte ortadan kayboluyor, Anne bunu atlatmaya çalışırken komşusu Lauren sayesinde zoraki de olsa bir diğer komşusu Evelyn'in verdiği partiye katılıyor, maksat biraz kafa dağıtmak ve aynı zamanda en sevdiği grubun en sevdiği elemanı Mal Ericson'ı yakından görmek :)  Evelyn ilk kitabın kadın karakteri ve grubun diğer elemanı David ile evli ve bu da tüm grubun o partide olduğu anlamına geliyor :)

Partide olaylar çok garip ve hızlı bir şekilde gelişiyor, Mal ve Anne'nin kısa bir sohbeti oluyor ve Mal kızın başına gelenleri öğreniyor ve birden ona kız arkadaşı olmasını teklif ediyor, aslında sahte kız arkadaşı olmasını, bunun nedeni Mal'ın kötü görünen imajını düzeltmek, karşılığında Anne'ye borçlarını ödemesinden yardımcı olacak, Aslında  Mal'ın bunu istemesinin bir diğer nedeni de kendi ailesiyle ilgili özel bir durum ama bu kısmı kıza söylemiyor.

Aralarındaki anlaşma bir süre sonra gerçeğe dönüşmeye başlıyor ve ortaya harika bir kitap çıkıyor, Anne karakterini sevdim , Mal'ın en zor anlarında hep yanındaydı, her anlamda varlığını hissettirdi, onu her şeyden hatta Mal'ın kendisinden bile koruyacağına söz vermişti ve öylede yaptı :)


Puanım




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder