Sayfalar

MEVSİM - YORUM


Tanıtım

Bahar kadar umutlu, yaz kadar tutkulu, güz gibi durağan, kış gibi fırtınalı. Bir yanda aşklarını itiraf edemeyen Esra ve Kaan'ın, diğer tarafta geçmişin izleriyle savaşmış Mevsim ve Tolga'nın doludizgin aşkları... Duygusallığı ve tutkusuyla… Bazen vazgeçmişliği, bazen umudu ile Aşk'ı şaha kaldıran sayfalar arasında kaybolmak için… Her Mevsim Aşk'ı hissetmek için...

"Sadece onunla olmak, yanından bir an olsun ayrılmamak, suratı düştüğünde onu gülümsetebilmek, ağladığında ona sarılmak... Her zaman güçlü olmak zorunda kaldığı yorucu hayatında bir mola olmak... Bunların hepsi ve daha fazlası ne zaman oldu bilememek... Zamanla olan bir şey değildi aşk. Belki sevgi öyleydi ama aşk ilk görüşte ruhunu, beynini, kalbini sorgusuz vermekti… O'ydu. Geçmişim berbat olabilir, onu hak etmiyor olabilirim ama onu bırakamayacak kadar da bencilim."


Yazarı: Zeynep Işıklar
Yayınevi: Müptela Yayınları
Sayfa Sayısı:470
Goodreads Puanı: 3,93



Yorum

Yazarın okuduğum ikinci kitabıydı, bu kitapta iki çiftimiz vardı, ilki aynı sitede kapı komşusu olan Tolga ve Mevsim, diğeri Esra ve Kaan çifti, yıllardır birbirini seven fakat bunu bir türlü dile getiremeyen bir çift kendileri.

 Kaan, Mevsim'in abisi, Esra ise Mevsimin en yakın arkadaşı, ,Tolga ise S.E.P deki Tamer'in arkadaşı, bu nedenle aslında kitapları sırasına göre okumak daha doğru olacak belki de  :)

Fakat bu kitap, S.E.P kadar etkilemedi beni, biraz acımasız olacak ama atlayarak okudum desem yalan olmaz, kurgusunu zayıf buldum, çiftlerin aşkları çok yavan geldi bana, bir de kitapta hiç heyecan yoktu, Mevsim ve Tolga'nın aşkları yine idare ederdi ama Kaan ve Esra çifti olmasa da olurdu :)

Ama Yazarın kalemini sevenler bir şans versinler, çünkü her kitabın tadı farklı sonuçta :)

Sırada yazarın Bal Köpüğü kitabı var, bu kitaptan biraz tanıdığımız Görkem karakterine ait, bakalım ondan umutluyum :))




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder