Sayfalar

İNTİKAMIN SIRRI - YORUM




Tanıtım Bülteni


Bir adamın çocukluğuyla büyüyen bir intikam için yapabilecekleri hakkında bir fikriniz var mı? Toprak'ın intikamı dinecek gibi değildi. Çocukluğu elinden alınan bir adamdı o. Acılarla büyüyen kardeşi ve arkadaşları ile birlikte sır dolu intikam planlarını uygularken, gerçekten suçlu olanı mı cezalandıracaktı peki? Herkesin bildiğinden başla bir çocukluk geçiren Duru, bu intikamın tam ortasında asıl intikamı alınacak kişi olabilir miydi?

Tüm bu soruların ve imkânsızlığından büyük bir tutkuyla birbirine çekilen büyük bir aşkın cevaplarını bu romanda okuyabilirsiniz. Bittiğine üzüleceğiniz bir romanı rafa kaldırırken kahramanlarının aklınızda kalacağından eminiz.

"Farkındaydım kızın halinin, ama ateş saçan masmavi gözleri ve çelimsiz vücudu ile beş adama karşı böyle bir çıkış yapınca, üstelik işkencecisi olmuş beş adama… hayattan ne kadar vazgeçmiş olduğunu gördüm. Ve bu tarif edemediğim şekilde içimi çok acıttı. Kızı kırıp parçalara ayırmış ve tüm dünyasını elinden almıştık. Şimdi de eşek gibi, elimizden geldiğince tamir edecektik."


Yazarı: Öykü Odabaş
Çevirmeni : -
Orjinal Adı: -

Yayınevi : Postiga Yayınları
Goodreads Puanı: 4.06

Seri Sıralaması: 1/3
Safa Sayısı: 461


                             





Ah bunlar gerçekten Zeus'un çocukları,adları bilinsin yada bilinmesin, tanrı, yada yarı tanrı hiç farketmez varlıkları yeter :)

Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan birisiydi bayıldım :)

Benim muhteşem psikopatlarım ( biraz tuhaf oldu farkındayım) ama beşine birden hayran kaldım, yaptıkları inanılmaz işkenceleri bile gözüm görmedi ( kitabın yan etkisi)

Zeus'un çocukları, Toprak,Demir,Batı,Poyraz ve Rüzgar bu beş genç ülkenin en ünlü şirketlerinden birinin sahipleri ve daha bir sürü şeyin, görünüşte beş playboy ama içlerindeki acı ve intikam hırsı geleceklerini çok önceden planlamış, Toprak ve Demir kardeş Batı ve Poyraz kuzen, Rüzgar içlerinde en masumu görünüyor ama son yaptığını okuyunca yuh diyeceksiniz masuma gel :)

Duru ve Şule, ikisi çok iyi arkadaşlar aynı okula gidiyorlar ve yapılan bu intikam planı onların hayatlarını kökünden değiştirecek iki kızı da çok sevdim, aslında Şule intikam planına dahil değil aileye sonradan farklı sebeplerle giriyor,bu kızlar güçlü ve akıllılar, başlarına ne gelirse gelsin dimdik ayakta kalmayı başardılar onların yaşadığı acılardan,ki özellikle Duru'nun yaşadıklarından sonra travmayı kimse bu kadar kolay atlatamazdı...

Zafer Ekin ( adını yazarken parmaklarımı ümüğünü sıkarken hayal ediyorum ) bu beş genç adamın ailesini, onlar henüz çocukken yok eden pislik ( daha çok şey söylerdim de neyse) gözünü para hırsı bürümüş acımasız bir katil ve Duru'nun babası,Zafer denen pisliğin bu genç adamların ailelerine yaptıklarını okuduğunuzda kanınız donacak,ah dedim okurken, bende o gruba dahil olacaktım ki bizim yarı tanrıların ona yaptığı işkencelerde benimde el emeğim göz nurum olacaktı.. Bende psikopata bağladım yeminle :)






Bizim yarı tanrıların planları hazır ve bu anı tam yirmi yıldır bekliyorlar, Zafer Ekin'in tüm ailesini yok edecekler,işe iki kızından birini kaçırmakla başlayacaklar ve ilk piayango Duru'ya vuruyor..

Kitap Duru'nun kaçırılma sahnesi ile başlıyor,ve ben gerçekten işkence edeceklerini hiç düşünmemiştim en azından bu kadar manyak olduklarını fark edememiştim,yalnız kızla ilgili çok önemli bir gerçek vardı, bir avazda söyler uçurumun kıyısından döner diye düşünmüştüm ama kızında kafası karıştı mantık devre dışı kaldı haklı olarak...

Bu Beş adamın ilk başlarda ki psikopatlıklarından tırssamda, daha sonra yerine bıraktıkları, merhametlerini, masumiyetlerini, esprilerini, birbirlerine olan bağlılıklarını sevdim, acıları için üzüldüm, küllerinden yeniden doğmaları ile gururlandım her halleri ile güzellerdi, ağızlarının bozukluğunu bile sevdim küfürün bu kadar yakıştığı kaç adam var bu hayatta :)

Kitapta sadece Duru ve Toprak'ın hikayesini okumuyoruz Şule ve Batı'nın hikayelerine de ortak oluyoruz..

Birde Semih'imiz var çocukların hazırladığı paketleri temizleme görevi kendisine ait, artık paketin ne olduğunu anlamışsınızdır , holding'in güvenliğinden sorumlu ama dersin kan kardeşler, evden çıktığı yok.Semih'in esprilerine çok güldüm, hele sonlara doğru bir sahne vardı, kendisini ailenin ihtiyar sağırı olarak lanse ettiği orada koptum, tabi birde doymak bilmeyen bir midesi var :)

Bu arada Duru'nun müzik zevkine hayran kaldım aslında sanırım bu yazarın müzik zevki oluyor, kendisini tebrik ederim :)


Ve ben ikinci kitap için sabırsızlanıyorum, umarım aynı tadı alırım :)



TUTKUNUN SIRRI YORUM İÇİN - Tık Tık

AŞKIN SIRRI YORUM İÇİN -    Tık Tık



PUANIM 




4 yorum:

  1. Zeus'un çocukları,adları her ne kadar bilmesem de :) senin kesinlikle bildiğine eminim ve okurken hayran kaldığından da şüphem yok...en kısa zaman da bende okuyacağım kitapların listesi ekliyorum

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim, bence de mutlaka listeye eklemelisin : )

    YanıtlaSil
  3. Bloguna ziyaretçi oldum , sen de bana gel ^^ Bu arada kitabı merak ediyorum *-* İçinde de Şule varmış zaten ;)
    http://dusesingunlugu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, gelirim tabi, ayrıca seriyi en kısa zamanda okumalısın : )

      Sil