Sayfalar

GÖZDE BEKAR - YORUM


Tanıtım

New York'lu kadınların hayallerini süsleyen gözde bekâr Brit Bencher'ı herkes Öldüren Cazibe diye bilir. O bekletilemez, reddedilemez, istediği şeyi alması için neyi istediğini işaret etmesi yeterlidir.

Ancak madalyonun öbür yüzünde, ailesine son derece düşkün, şefkat dolu bir adam vardır. Özellikle söz konusu şey kız kardeşi olduğunda akan sular durur. Yaşadığı kötü günler nedeniyle büyük bir depresyon geçiren kız kardeşinin tek kurtuluş yolu, hiç kimsenin ulaşamadığı bir adamla görüşüp yıllarca üzerinde çalıştığı projeyi ona anlatmasıdır. Bu onu yeniden hayata döndürebilecek tek yoldur ancak Brit tüm şöhretine rağmen bu adama ulaşamayan insanlar arasındadır.

Sonunda bir yol bulur. Gizemli adamla görüşebilen tek kişi gibi görünen avukatına ulaşır. Tori Anderson. Doğrudan o adama ulaşmak istediğini söylese asla yardımcı olmayacak olan Tori'yi baştan çıkarmaya, böylece duygularını kullanarak ondan istediğini almaya karar verir. Ne de olsa o Öldüren Cazibe'dir. New York'lu modeller, kapak kızları, hatta neredeyse tüm kadınlar onun peşinden koşarken, Tori gibi bir avukatın ona hayır demesi mümkün değildir. Öyle değil mi?


Yazarı: Inara Scott
Çevirmeni: Defne Ege Taylan
Orjinal Adı: Rules of Negotiation
Yayınevi: Nemesis Kitap
Goodreads Puanı: 3.61
Seri Sıralaması: 1/3
Safa Sayısı: 290





Maalesef çerezlik kitaplardan biri daha :)

Her zaman ki gibi, zengin ve yakışıklı bir iş adamımız var,adı Brit Bencher, kendisi Excorp şirketlerinin Ceo'su ailesine düşkün biri , kardeşleri ve yeğenleri için yapamayacağı şey yok,bu uğurda kullanmakta sakınca görmeyeceği insanda ve güzel avukatımız Tori de bunlardan biri..

Brit'in kız kardeşi Melissa özel hayatında yaşadığı bir travmadan sonra kendi kabuğuna çekilir,Brit in onu iyileştirmek için aklına gelen plansa kardeşinin çalışmayı çok istediği ünlü Solen Laboratuvarının sahibi Garth Solen e ulaşmak, Britt kendince kardeşinin iş hayatına yoğunlaşırsa hayatına yeniden devam etmeye başlayacağını düşünüyor ..

Tori Anderson oldukça akıllı ve işiyle yatıp kalkan bir kadın, alzheimer hastası bir annesi onu terk eden bir nişanlısı ve bir de kedisi var , en azından vardı :) hem arkadaşı hemde müvekkili  Jerry nin Excorp şirketleriyle yapacağı ortaklık için, sözleşme şartlarını konuşmak üzere New York a şirketin sahibi Brit Bencher ile görüşmeye gidiyor..

Ve Brit in aradığı fırsatı bizzat ayağına götürüyor zira Brit in yaptığı araştırmalar sonucu Garth Solen e ulaşabilen sınırlı sayıda insanlardan biri de Tori ve Brit bu fırsatı değerlendirmek için zaman kaybetmiyor şirket sözleşmesinin yapılacağı gün Tori ye kur yapmaya başlıyor ve çekiciliğini kullanarak onu kendisine aşık etmeyi deniyor, aklınca Solen in telefon numarasını eline geçirecek ve bir kaç güzelde gece...

Hikayenin gerisi standart, önce bir gecelik başlayan ilişki, bir aylık bir süreye uzuyor, sonra aşık oluyorlar falan filan , ikili arasındaki diyalogları pek beğenmedim, gereksiz sohbetler ve uzatmalarla sıkıldığım bir kitap oldu, karakterleri pek sevemedim, aşkları da beni hiç etkilemedi desem yalan olmaz :))


Bencher Family, Britt - Melissa ve Ross kardeşlerin hikayelerini anlatan 3 Kitaplık bir seri

1- Gözde Bekar           ( Britt and Tori)
2- The Boss Fake Fiancee ( Melissa and Garth)
3- Falling for Mr. Wrong ( Ross and Kelsey )



Puanım




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder