Sayfalar

MİLYONLUK KİRLİ SIR - YORUM


Tanıtım

Birbirimize meydan okuyor, sonra da hissettiğimiz sahiplenici duygulardan zevk alıyorduk. Bu,ikimizin de keyif aldığı suçluluk verici bir hazdı. Derken, hiçlikten bir aşk ortaya çıktı…

Genç ve güzel Lanie, ölümcül hastalığa yakalanan annesinin tedavisini karşılayacak parayı bulabilmek için kendini iki yıllığına yakışıklı ve zengin işadamı Noah'ya satar. Aşka inancını kaybetmiş, kadınlara güvenini yitirmiş genç adam başlangıçta Lanie'yle yalnızca cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte olsa da, yaşadıkları tutkulu deneyimlerden sonra zamanla ona bağlandığını fark eder. Lanie ise çoktan Noah'ya karşı büyüyen bir arzu duymaya başlamıştır bile.

Fakat bu anlaşmalı birlikteliğin, cinsel çekimden çok daha fazlası olduğunu birbirlerine itiraf edebilmelerine engel olan bazı sırlar vardır…
(Tanıtım Bülteninden)



Yazarı: C.L.Parker
Çevirmeni : Ilgın Yıldız
Orjinal Adı: A Million Dirty Secrets
Yayınevi : Novella Yayınları
Goodreads Puanı: - 4.03
Seri Sıralaması: 1/2
Safa Sayısı: 368







 



Doğru dürüst bir konu üzerine odaklanmadan sırf yazarın fantezileri için yazdığı bir kitap diye düşünüyorum : ))

Delaine, annesi kalp hastası olan yirmi dört yaşında genç bir kız, babası da işsiz kalınca hastane masraflarının altından kalkamayacağının farkında, son çare olarak arkadaşı Dez’in yaptığı iş yapmaya karar veriyor.

Kendisini,alıcılarının kimliklerinin gizli olduğu bir açık arttırmada, iki yıllık bir kontratla ve tam iki milyon dolara, sex kölesi olarak satışa çıkarıyor, üstelik daha önce hiçbir cinsel deneyimi olmamış..

Lane’yi satın alan zengin ve yakışıklı iş adamı, Noah Crowford, eski nişanlısının ihanetine uğrayınca,içerisinde aşkın olmadığı sadece sex e dayalı bir ilişki peşinde bu nedenle böyle bir açık arttırmaya katılıyor.. ( Böyle bir adam sex arkadaşı bulmak için neden açık arttırmaya katılır anlamış değilim,konumuna bakacak olursak çok saçma geliyor bana)

Söylemek zorundayım ki Laine’in masumiyeti Noah’ın evinden içeri girdiği andan itibaren bitiyor, kadın birden bire evrim geçiriyor,tam bir sex delisi hatta bağımlısı haline geliyor Noah bazen kendisini geri çekmek zorunda kaldı, o derece yani tabi yazarın masum kız imajı da inandırıcılığını yitiriyor :)

Noah zaten kitap boyunca eli şeyinde dolaşan bir adam, nerede ne zaman pantolonunu indireceğini kestiremiyorsunuz, zira ilk sayfadan itibaren “yok artık” kelimesi okuyucu için bir alışkanlık halini alıyor :)

Kitapta duygular çok eksikti,karşılıklı diyaloglar neredeyse yok derecesinde, yemek yemeye zor vakit buldular, varsa yoksa sex, Laine, annesini ve hastalığını unuttu neredeyse zira kitap boyunca ailesini bir kez aradı, garibim fırsat bulamadı : ))

Yazar kitabı bu kadar sex e boğmasaydı, aşka biraz daha odaklansaydı iyi olurdu zira hangi ara aşık olduklarını anlamadım bile,

Kısacası Noah , Laine aşkı yerine, Casus Şeftali ve Süper Kamış aşkına hazır olun ( okuyanlar ne demek istediğimi anladı : ))


Puanım



3 yorum:

  1. Sayfa 53 54 "oysa bizler için o hala bayramliklariyla pis bir dereye girip kurbağa yakalamaya çalışan ve ağaçlara tırmanan bir Erkek Fatma'ydi" biri bana bu cumleyi aciklasin. Lanie, Dez, Lex vs yabancı karakter isimleri varken neden Erkek Fatma benzetmesini kullandınız. Kitabi okumayacagim ve asla kimseye onermeyecegim.

    YanıtlaSil
  2. Sayfa 53 54 "oysa bizler için o hala bayramliklariyla pis bir dereye girip kurbağa yakalamaya çalışan ve ağaçlara tırmanan bir Erkek Fatma'ydi" biri bana bu cumleyi aciklasin. Lanie, Dez, Lex vs yabancı karakter isimleri varken neden Erkek Fatma benzetmesini kullandınız. Kitabi okumayacagim ve asla kimseye onermeyecegim.

    YanıtlaSil
  3. Sayfa 53 54 "oysa bizler için o hala bayramliklariyla pis bir dereye girip kurbağa yakalamaya çalışan ve ağaçlara tırmanan bir Erkek Fatma'ydi" biri bana bu cumleyi aciklasin. Lanie, Dez, Lex vs yabancı karakter isimleri varken neden Erkek Fatma benzetmesini kullandınız. Kitabi okumayacagim ve asla kimseye onermeyecegim.

    YanıtlaSil