Sayfalar

AŞKA VAR MISIN - YORUM


Tanıtım

Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim." ?
...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. "Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın."
Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız... ?Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood'un en gözde megastarı...?Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...



Yazarı: Natasha Boyd
Çevirmeni: Filiz Tülek
Orjinal Adı: Eversea
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Goodreads Puanı: 4.11
Seri Sıralaması: 1/2
Sayfa Sayısı:362







Yakışıklı bir hollywood yıldızının, özel hayatında yaşadığı sorunlardan kaçmak için, küçük bir kasabaya gelmesi ve kasabanın saf ve masum kızına aşık olmasının hikayesi :)


Jack çok tatlı ve dürüst biri, çocukluğunda inanılmaz bir dram yaşamış, Keri Ann'e bu ilişkinin sonunun nereye gideceğini, daha doğrusu  gidemeyeceğini en başından hissettirdi, hatta kızdan uzak durmak için elinden geleni de yaptı, ama bir yerden sonra ateşle barut misali olanlar oldu...

Keri Ann'in hayatında kardeşi Joey den başka kimse yok, ailesini kaybetmiş, erkek arkadaş olaylarına da hiç girmemiş, zira zamanı gelince, kasabadan ayrılmayı planladığı için, arkasında kırık bir kalp bırakmak istememiş, ama gel gör ki, kırılan kalp onun ki oluyor, üstelikte hayranı olduğu bir hollywood yıldızı tarafından, ilk başlarda Jack'ten uzak durmaya çalıştı zira bir sonlarının olmayacağının farkında, ama işler hiçte planladığı gibi gitmedi..

İkili arasında,her şey tamda yolunda gidiyor derken , kitaba dahil olan şirret kadınımız Audrey her şeyi mahvediyor, kendisi Jack'in sözleşmeli sevgilisi, biraz reklam, biraz gerçek bir ilişkileri var, kadın tam bir pislik, hollywood yıldızıymış , pabucumun yıldızı :)

Pembe dizi tadında çerezlik kitaplardan biriydi,  bakalım ikinci kitapta neler olacak,  Jack'in pişmanlıkları karşısında, Keri Ann'in gururu tekrar bir araya gelmelerine izin verecek mi :)

Puanım:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder