Sayfalar

SONLAYANLAR - YORUM


Tanıtım


Taze Hede? er'in akıbetinden sonra Callie artık kendini Sonlayanlara kiralamayacaktı. Ama Sonlayanlar bedenine değilse bile zihnine sızmayı başarıyorlardı. Ona istemediği şeyleri yaptırıyorlardı; sevdiği kişilerin canını acıtmak gibi. Başının arkasındaki yongayı çıkarmayı ve yeni bir hayatı ölümüne istiyordu Callie, bu gerçekten de onu öldürebilir ve kafasının içindeki sesi susturabilirdi; öldüğüne inanılan babasının sesini. Şimdi, İhtiyar'ın zalimce oynadığı oyunlara bir yenisi daha ekleniyor. Kim gerçek kim sahte, Callie bilmiyor. Asıl maske kimin yüzünde, ne pahasına olursa olsun Callie cevabı buluyor.


Yazarı: Lissa Price
Çevirmeni: Deniz Başkaya
Orjinal Adı: Enders
Yayınevi: Dex Yayınları 
Goodreads Puanı:3.74
Seri Sıralaması:2/2
Sayfa Sayısı: 278









Serinin ilk kitabı kadar merak uyandırıcı değildi, hatta ilk yarısında biraz sıkıldım, bu kitabı sevmemde ki tek neden, kitaba dahil olan Hyden karakteriydi, aslında kendisiyle ilk kitapta dolaylı olarak tanışmışız , ama bulmacanın parçaları çözülünce taşlar yerine oturdu, Hyden çok fena  :)

 İkinci kitapta cevapsız kalan bazı sorular çözülüyor, Callie ve Hyden  enselerine yonga yerleştirilen gençleri toparlamaya çalışıyorlar, zira Beden Bankasının başına gelenlerden sonra hepsinin hayatı tehlikede, bu arada ilk kitaptaki ihtiyar lakaplı pislikle tanışıyoruz, tabi  bomba bir haberle birlikte :)

Kitabın final sahnesi için söyleyecek bir şey bulamıyorum ,üçünün birden el ele tutuşması nedir ya allah aşkına, lunaparka mı gideceksiniz :)

Calli karakteri bu kadar itici olmasa daha çok sevebilirdim bu seriyi,kız çok ukala ve çok bilmiş.... Yazar farklı ve güzel bir kurgu yakalamıştı aslında, ama elinde tutmayı becerememiş yani çok daha iyi olabilirdi :)


Puanım: 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder