Sayfalar

AŞKA ZAMAN VER - YORUM



Tanıtım


Zamanın sınırlarını aşan bir aşk hikâyesi...Aklı başında bir kadın olan Maggie Winthrop, aşk hayatının bir bilimkurgu romanına dönüşeceğini asla düşünmemiştir. Fakat bir gün arka bahçesinde, donanma komandolarından eğitim görmüş Chuck Della Croce adında bir bilimadamı boy gösterir; çıplaktır ve inanması imkânsız bir açıklaması vardır: 

Teröristlerin Amerika'yı yakıp yıkmasını önlemek için, kendi icadı olan bir zaman makinesiyle gelecekten gelmiştir. Maggie, üstü başı kir pas içindeki bu yakışıklı yabancıya yakınlık gösterir ama acaba ona güvenmesi doğru olacak mıdır?Chuck'ın, üzerine aldığı misyonu tek başına tamamlaması mümkün değildir.


 Maggie'ye ihtiyacı vardır; ondan güzel bir kadının sahip olduğu tüm cazibeyi kullanarak, yedi yıl önceki genç halini bu trajediden sorumlu olan teknolojiyi yaratmaması için ikna etmesini ister.Fakat Maggie aynı etkileyici adamın her iki haline de âşık olunca, hiçbir kadının karşı karşıya kalmak istemeyeceği yürek burkan bir tercih yapmak zorunda kalır:


 Ya tüm hayatı boyunca beklemiş olduğu bir aşkı terk edecek ya da Chuck'la kalıp onunla inşa etmeyi umduğu geleceğin yanıp kül olmasını izleyecektir.

Yazarı: Suzanne Brockmann
Orjinal Adı: Time Enough For Love
Goodreads Puanı: 3.73
Seri Sıralaması : -
Sayfa Sayısı : 216
Yayınevi : Epsilon Yayınevi











Yorumum 


Beğendiğim bir kitap oldu, yazarın dili akıcı konusu güzeldi, iki adamın birbirlerini kıskanmaları hoşuma gitti zira iki adamda aynı kişiydi 7 yıl önceki hali ve 7 yıl sonraki hali :)



Özellikle kitabın sonuna bayıldım 7 yıl sonra Chuck'ın odanın ortasında birden bire durup o anda var olması geçmişi ve geleceği birden hatırlaması çok iyiydi .


Kitabın kusuru kısa olmasıydı biraz daha detaylandırılarak ve kadın karakterin biraz daha ağır olmasını sağlayarak daha da iyi bir şeyler çıkardı ortaya diye düşünüyorum, zira kızımız iki adamada tabiri caizse atladı hemen :)





      PUANLAMA
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder