Sayfalar

DİKKAT AŞK ÇIKABİLİR - YORUM



Tanıtım Bülteni

Birbirlerinden nefret eden iki insandı onlar… Ama evlendiler! Uslanmaz bir asosyal olan İlkim'in hayatındaki tek amaç başarılı bir bilim kadını olmaktır. Onun modayla, makyajla işi yoktur ve gözlüğünün ardındaki dünyada ders notlarıyla mutludur. Evlenmek için hayallerinin profesörünü beklerken, karşısına tehlikeli, kaba, bilimden anlamayan, öfkeli bir işadamı çıkar. Martin Turner…

Bu Amerikalı adamla asla evlenmemesi gerektiğini bilse de, muhteşem kariyerinin anahtarının onun ellerinde olması işleri rayından çıkaracaktır. Genç kız, ilk andan beri koşarak kaçmak istediği bu yakışıklı ve karanlık adama, hayatının tüm ideallerini çiğneyerek tutkuyla çekilirken, ilk kez gerçek bir kadın gibi hissetmeye başlar.

Ve genç adam, gizli çıkarları uğruna evlendiği bu kızı Amerika'ya götürdüğü gün ondan kurtulma planları yaparken, sessiz karısı hayatının merkezine yerleşir. Aşk, nefreti gölgesi gibi takip ederken, bu nefretten bir aşk doğabilir mi? Peki ya sırlar açığa çıktığında gerçek aşk yalanlara direnebilir mi?


Yazarı: Asude
Çevirmeni : -
Orjinal Adı: -

Yayınevi : Ephesus Yayınları
Goodreads Puanı: 4.38

Seri Sıralaması: -
Safa Sayısı: 528






Kitap güzel ve eğlenceliydi, romantik komedi tarzındaydı, eleştirdiğim bir iki yer var tabi hatta kafamı karıştıran, ama geneline bakınca sevdim.

İlkim, kafasını kitaplarından ve makalelerinden kaldırmayan derslerinden başka hiç bir şey düşünmeyen ve Stanford'da okuma hayali kuran bir Bilim kadını adayı.


Böyle bir kızın karşısına, sürekli öfkeli, her olayda eli belindeki silaha giden, vurmaya kırmaya meraklı bir Mağara ( pardon mafya) adamı çıkarsa ne olur , işte Asude neler olduğunu muhteşem kalemiyle yazmış,


Kitabı okurken bir ayağınız Türkiye'de diğeri Amerika'da iki ülkede de olaylar hiç hızını azaltmıyor bu ikilinin didişmelerini, birbirlerine aşık olmalarını, yanlış anlaşılmaları ve bundan doğan çılgınlıkları keyifle okuyacaksınız :)



Aslında bu kitapta İlkim ve Martin dışında harika bir çift daha var, Martin'in kız kardeşi Maryson ve boşandığı eşi Seth, eski eşi diyecektim vazgeçtim, zira ikisi de birbirleri için hiçte eskimiş değiller, üstelik onları birbirine bağlayan zeki ve tatlımı tatlı kızları janet var ..

Maryson ve Seth  hala birbirlerine aşık ve tutkuyla bağlılar, onların tanışmaları çocukluklarına dayanıyor, Maryson'ın sevdiği ve birlikte olduğu ilk ve tek adam Seth, her ne kadar yıllar önce boşanmış olsalar da dediğim gibi hala birbirlerine deli gibi aşık bir çift.


Maryson inatçı, güzel ve çetin ceviz bir avukat  Seth ise en az genç kadın kadar gururlu ve mağrur asla ilk adımı atmamaya kesin kararlı , bir araba tamirhanesi var daha başka şeyleri de var, asilik yakışıklılık ve karizma :))


Onların anlatıldığı satırları çok seveceksiniz,bence bu ikiliden bir kitap harika olurdu keşke olsaydı:(


Dikkat Aşk Çıkabilir yazarın okuduğum ikinci kitabı , daha önce Gül ve Avcı kitabını okumuştum ona da bayılmıştım :)



Not: Tekin Soyönder'in kitabını sabırsızlıkla bekliyorum :)


PUANIM





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder