Sayfalar

MASKE - YORUM




Tanıtım Bülteni


Adrian... Bir soy ismi olmaksızın hayatta tek başına tutunmuş güçlü bir erkek. Sahip olamayacaklarını arzularken yıkılan kurallar ve aşılan sınırlarla işlenen bir günah daha önce hiç bu kadar önemli olmamıştı. Maskenin ardına gizlenmiş ihtiyaçlarını saklayabildikçe yıkılmayacağına inanırken, sokakların kanunu aşk kapıyı çaldığında yeterli olacak mıydı? 

Jasmine… Hayatından adadığı tek bir geceye ödenen bedellerin altında ezilmiş bir kadın. Arzularına yenik düşmek hiç bu kadar cezbedici olmamıştı. Peki, ya kırılan kalbi? Arzularıyla başa çıkamayan ateşli benliği teslim olduğu aşkın cehenneminde yanarken, maskesinin ardında gizledikleri kaybolan ruhlarına kılavuz olabilir miydi?

"Adrian yangındı! Yakan bir ateş... Tatlı tatlı çıtırdarken bir anda harlanan ve harlandığında yakıp yıkabilen, ardından yeniden başında şarkıların söylendiği bir kamp ateşine dönüşebilen bir yangındı. Şimdi de onun tenini dağlıyordu. Bir yangının aleviydi ruhundan ruhuna akan ve Jasmine yanıyordu. Küle döneceğini bile bile yanıyor, yandıkça harlanıp coşuyordu tükenen yüreği."


Yazarı: Lemariz Müjde Albayrak
Çevirmeni : -
Orjinal Adı: -

Yayınevi : Postiga Yayınları
Goodreads Puanı: 4.25

Seri Sıralaması: 2/4
Safa Sayısı: 360





 
Adrian Romanov, ilk kitaptaki hissiz Alexander’ımızın hayatını borçlu olduğu yakışıklı kahramanımız : )

Adrian ilk kitapta oldukça yer almıştı, sürekli gülümseyen her şeye pozitif yaklaşan, Alexander ve Heaven’ın bir araya gelmelerinde oldukça büyük rolü olan biri.

Adrian’ın sahnelerinde sürekli hissettiğiniz bir şey varsa oda etrafa gülücükler dağıtan, her olaya esprili yaklaşıp, tabiri caizse polyanna iyimserliğiyle ortalarda dolaşan bu adamın aslında çok derin ve onu içten içe kavuran bir geçmişe sahip olması ihtimali.

Aslında yüzünden eksik olmayan bu gülümsemeler, Adrian’ın geçmişte yaptığı büyük bir hatadan dolayı, hem eski Adrian’ı yeni Adrian’dan , hem de etrafındaki insanlardan gizlemek için kullandığı bir Maske ..

Ve işte kaçtığı geçmişi, güzeller güzeli Jasmine, abisi Daniel ve küçük tatlı oğlu Adriano ile zorlu hayat mücadelesi veren bir kadın , Adrian’ın geçmişinde çok özel bir yere sahip olan ve aklını kullanmayı beceremeyip elinden kaçırdığı tatlı,öfkeli ve sivri dilli Jasmine.. her sinirlendiğinde italyanca küfürler mırıldanması hoşuma gitmişti : )




Adrian ve Jasmine’in geçmişi biraz değişik, özellikle ilk karşılaşmaları milyonda bir olur dedirten cinsten yani bana göre tabi : )

Ama hayat onları tekrardan bir araya getiriyor,geçmişle hesaplaşmaları,birbirlerine karşı hissettikleri aşk ve tutku olayların seyrini tamamen değiştiriyor, aslında asla birbirlerinden kopamadıklarını tam tersi birbirlerinin hayatlarının bizzat merkezinde olduklarını fark ediyorlar..


Adrian, jasmine'le tekrar karşılaştığında bu sefer aklını kullanmayı başarıp zekice bir planla, onu yeniden hayatına alıyor, bakalım yaptığı bu plan işe yarayacak, Jasmine geçmişin acısını kalbinden söküp atmayı başarabilecek mi, Adrian'a olan aşkı direncini her geçen gün kırarken, ondan sakladığı sırrın öğrenilmesi durumunda, bu kez kimin kimi affedeceği merak konusu oluyor.. 

Yazar bu kitapta da hareketli sahneleri ve erotizmi yerinde, gayet güzel kullanmış 

Ayrıca devam kitaplarının kahramanlarına bu kitapta daha bir yer verilmiş, Marcus ve Josephine ikilisi, onların hikayeleri de oldukça güzel ve ilginç merakla bekliyorum.

Ve Daniel, Jasmine’in yakışıklı abisi, onun hayatına sonradan dahil olan ama kendini aksiyonun tam ortasında bulan Türk kızı Yağmur, sakarlığıyla Dünya’yı bile yakıp kül edebilir, Daniel’e şimdiden sabırlar diliyorum :)



PUANIM






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder