Sayfalar

SIR - YORUM




Tanıtım  

Judith Hampton gururlu olduğu kadar güzel de bir kadındır. Çok sevdiği İskoç çocukluk arkadaşı doğum yapmak üzeredir, bu yüzden Judith yanında olacağına dair ona söz verir. Fakat İngiltere'den İskoçya'ya gitmesinin özel bir sebebi daha vardır: Hiç tanımadığı babası Maclean Beyi'ni görmek. İskoç topraklarına giderken kendisine eşlik eden Maitland Beyi, lain Maitland gibi ilgi uyandıran bir adamla daha önce hiç kaşılaşmamıştır.

Judith Maitlandlar'ın geleneklerine ve kurallarına uyum sağlamaya çalışırken, lain'in ilgisinden ve özeninden keyif almaya başlar. Yaşadığı tüm zorluklara karşın aşkın sıcaklığını ruhunda hiseder. Ancak geçmişe dayanan o yıkıcı sır gerçek aşkı etkileyecek midir?



Yazarı: Julie Garwood

Orjinal Adı: Secret
Goodreads Puanı: 4,26
Seri Sıralaması : 1/3
Sayfa Sayısı :  478
Yayınevi : Epsilon Yayınları













Yorumum 


Çok kötü değildi ama beklediğim kadar iyide değildi,çok fazla ayrıntılara boğulmuş bir kitap, Judith ve Iain'ın aşkından çok doğum yapan kadınları görmek mümkün,birazdan bende doğururmuyum acaba stresine sokuyor insanı :)


Ayrıca karakterlerin aşkı bana pekte tutkulu gelmedi yazar özellikle Judith'i bazen zeki bazende hiç olmayacak sahnelerde tam bir aptala çevirmiş özellikle Iain ile olan ikili sahnelerde :))

En çok Beğendiğim sahne ise evlendikleri sahneydi,heyette her kafadan bir ses çıktı kim evlendi, kim evet dedi,kim kimi kutsadı, belli olmadı karmakarışık ama çok tatlı bir sahneydi :))




PUANIM 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder