Sayfalar

HİÇLİĞİN KIYISINDA - YORUM


Tanıtım 

Yirmi yaşındaki Camryn, alışılmışın dışında bir yaşam tarzı düşlemektedir. Fakat başına gelen trajediler bu yaşamı kendisinden zorla çekip alınca, ilk bulduğu otobüse atlayarak varış noktasını bilmediği bir yolculuğa çıkar. Çıktığı bu kendini yeniden keşfetme yolculuğunda, kendisi gibi nereye gideceğini bilmeyen, Andrew Parrish adında biriyle tanışır. Fakat Andrew'un da bazı karanlık sırları vardır…

Andrew yolculukları esnasında Camryn'e kimseye bağlı kalmadan, içinden geldiği gibi yaşama, en derin ve kuytu arzularına teslim olma sanatını öğretir. Ancak Andrew'un ondan gizlediği sır yolun sonunda kendisini beklemektedir. Bu sır ikiliyi bir araya getirebilecek midir, yoksa onları sonsuza dek birbirlerinden ayrılmaya mı mahkûm edecektir?


Yazarı: J.A.Redmerski
Çevirmeni : Süreyya Çalıkoğlu
Orjinal Adı: The Edge Of Never

Yayınevi : Ephesus Yyaınları
Goodreads Puanı: 4.32

Seri Sıralaması: 1/2
Safa Sayısı: 467






Aslında bazılarımızın hayal ettiği, ama gerçekleştirmek için cesarete sahip olamadığı bir şeydi onların yaşadığı.

Camryn'in yaşadığı bazı acı tecrübeler kendisine ağır gelmeye başladığında, eline çantasını alır ve otobüsle hiç bilmediği şehirleri dolaşmaya karar verir, hiç kimseye hesap vermeden, sadece kendi istediği ve sevdiği şeyleri yapmanın huzurunu ve mutluluğunu tatmak ister. 


Fakat Andrew'la karşılaştığında işler hiçte umduğu gibi gitmez, ufak tefek atışmalarla başlayan otobüs seyahatleri onlara, aşkın, tutkunun, acının, mutluluğun ve hüznün kapısını aralar, birbirlerinde eksik olan ne varsa yine birbirlerinde tamamlarlar.


Andrew, Camryn'in kabuğunu kırmaya çalışır, ona cesareti, hesapsız kitapsız yaşamanın insanı nasıl özgür ve mutlu kıldığını,düşündüklerini ve hissettiklerini söylemekten asla korkmaması gerektiğini öğretirken..


Camryn Andrew'a yaşamakta olduğu büyük acıları aşmasında yardımcı olur, fakat bilmediği şey, genç adamın hayatıyla ilgili önemli bir karar almasında anahtar rolünü oynayacağıdır.

Kısacası bu yolculuk, iki gencin, Aşkı, tutkuyu, hayatı ve kendilerini keşfetmelerini anlatıyor ve ben bu ikiliyi çok sevdim özellikle Andrew'u dememe gerek yok sanırım :) 



PUANIM





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder